Amsterdam als pretpark

De gekte heeft toegeslagen in Amsterdam. I I IAmsterdam! Pretpark Amsterdam! I’ll be Amsterdamned. Trams rijden rond om festivals te promoten, alsof er al niet genoeg evenementen zijn. Zelfs in het openbaar vervoer wordt je lastiggevallen.  Amsterdam is zichzelf kapot aan het promoten. En door de warmte hebben onze recreatiegebieden ook steeds meer te lijden van blauwalg.

Beer floating en springkussenfestivals voor volwassenen. Dementie begint al vroeg in deze stad. Dat komt misschien wel door de festivals met geluidsoverlast en drugsmisbruik. Dat eist zijn tol natuurlijk. Maar et ies wel hajdstikke leujk, toch, niet dan! En voor de liefhebber van modder is er de mud run. Lekker modderen in Amsterdam. Kop het zand in en de blik op oneindig. De student besteedt zijn studielening aan vertier, festivals, reizen en een woning. The sky is the limit! Arm Amsterdam (0ver een paar decennia).



SP: "De SP roept het stadsbestuur op, om op te treden tegen het geplande massa-evenement beer-floating. Het evenement in de Amsterdamse grachten lijkt een te groot risico op overlast te hebben om doorgang te vinden. SP-raadslid Tiers Bakker: “Amsterdam is van iedereen. Dat betekent dat je op zoek bent naar een goede balans tussen bruisend en leefbaar. Daar past ongein als een beer-floating niet bij.””

WegMetDeBierfiets: "De bierfiets is een bron van ergernis voor de bewoners van het centrum van Amsterdam. Al jaren wordt er geklaagd over dit fenomeen. De politiek zegt de bierfiets te willen aanpakken, maar er komen er alleen maar meer bij. Ik vind dat het al druk genoeg is in de binnenstad en dat de leefbaarheid voorop moet staan.”

Indien de geluidsoverlast u teveel wordt stuur dan uw zienswijze over het Ontwerp Actieplan Geluid naar de burgemeester en wethouders.

© 2015