Bezwaarschrift omgevingsvergunning

Er is nog maar weinig tijd om uw bezwaarschrift tegen de omgevingsvergunning voor Amsterdam Open Air in te sturen. Dat is nodig omdat het hier gaat om het behoud van de Ecologische Hoofdstructuur. Indien de EHS in het Gaasperpark aangetast mag worden door grote evenementen dan is het hek van de dam en dan kan straks ook de hele zuidoever van de Gaasperplas volgebouwd worden met flats en zijn wij onze ‘uitloop’ kwijt. Het gaat er niet om Amsterdam Open Air te weren uit Zuidoost. Open Air heeft al meerdere andere festivalmogelijkheden in het ArenaPark (TikTak) en elders. Het gaat hier om behoud van ons natuurgebied.

shot 1038


Het evenement is in strijd met het bestemmingsplan en voldoet niet aan de voorwaarden voor een kruimelregeling die een afwijking van het bestemmingsplan zouden toestaan voor kleine inbreuken. Dit is een grote inbreuk met grote gevolgen voor het Gaasperpark. Zie Bouwplaats Gaasperpark.

U kunt hier een voorbeeld downloaden van een bezwaar dat u kunt kopiëren en insturen. Hier is een docx bestand en hier een pdf bestand. Veel succes.

© 2015