Hufterigheid

De algemene hufterigheid gaat over de tong. Hufterigheid is in. Dat komt volgens mij door de neoliberale geest die nog steeds in dit land heerst. Dikke Ikke. Jawel. Hoe gaat onze overheid met onze parken om? Gewoon, plattrappen. De jeugd leert tijdens festivals dat natuur enkel een decor is voor amusement. De ravage die achterblijft daar kijkt niemand naar. Er is nu na Amsterdam Open Air een paar kubieke meter aarde hier en daar op verschroeide plekken gestort, maar het mag geen naam hebben. Amsterdam Open Air heeft zich er met een jantje-van-leiden vanaf gemaakt. Meer mag het herstel van het park niet kosten. Wij betalen later wel met onze belastingcenten.

shot 0774
shot 0776
shot 0777

Poging tot herstel van park

shot 0779

De grond is elders sowieso ook aan het verschroeien.
Verleden jaar kreeg ik van de ambtenaar maanden na mijn melding een telefoontje (tijdens zijn happy hour) dat hij het vergeten was.

shot 0780

Nu we het toch over verschroeien hebben… 
Hufterigheid ten top bij Wisseloord

Het lijkt erop alsof na de eindexamens er meer hufterigheid te merken valt. De gesjeesde scholier die zich even moet afreageren. Zou best kunnen. Een van de buurjongens is zich aan het specialiseren in hufterigheid en heeft zich nu een talibanbaardje aangemeten. Schijnt stoer te zijn. Je moet wat tenslotte. Zodra hufters geen steekhoudende argumenten meer hebben grijpen ze naar wat ze in hun kleine wereldje beschouwen als beledigende woorden en agressieve daden.

© 2015