Nieuwe partydrug: melatonine

Waarschuwing: Satire!

shots 1691


DeSpeld: "De bekende partydrugs kennen we inmiddels wel. Wij hadden behoefte aan iets nieuws en kwamen uit bij het zogenaamde ‘melatonine’. We waren nieuwsgierig naar de precieze effecten van dit pilletje en testten het op festival Into The Great Wide Open. Wat denk je? We hebben heerlijk geslapen!

Omdat we nog relatief onbekend waren met het middel, begonnen we met een kwartje. Je wilt immers niet in een bad REM-slaap belanden, en al helemaal niet op een festival. Toch kickte dat kleine beetje meteen stevig in. Toen we merkten dat de rush onschuldig was, durfden we er nog een paar te nemen. Nou, we gingen het hele weekend tot het randje plat! Ondanks de herrie om ons heen sliepen we als marmotten. Het is moeilijk uit te leggen aan iemand die het nog nooit gebruikt heeft, maar wij snappen niet waarom deze drug nog geen vaste plek heeft veroverd in de Nederlandse partyscene.

Er kleeft wel één klein nadeel aan het gebruik van dit wondermiddeltje: onze vrienden vonden ons tijdens het hele weekend fakking afwezig. Een bijwerking die wij voor lief nemen, want de heerlijke roes gaat boven wat sociale ongemakken.”

DeSpeld: "Dit weekend zijn er weer veel mensen niet op een festival. Zeven sfeervolle foto’s van dit prachtige evenement.”

Helemaal mooi zou het zijn als ook de DJ’s een melatoninetje zouden innemen. Daar zou de hele omgeving van opknappen. Je ware Mystic Garden, Loveland, Dreamfields, A Day at the Park, en geen PleinVrees meer, geen StrafWerk en een heerlijke Awakenings.

© 2015