TTIP

TTIP alarm


STOP TTIP: "Beste ondertekenaar van Stop TTIP,

Op 7 oktober overhandigen we het Europese Burgerinitiatief Stop TTIP, dat jij het afgelopen jaar ook hebt ondertekend. De dagen erna organiseren we in heel Europa demonstraties en acties. Op 10 oktober lopen we met duizenden door Amsterdam. Het moment om te laten zien dat we niet alleen handtekeningen zetten tegen TTIP, maar er ook de straat voor op gaan!

Stop TTIP heeft tot nu toe door heel Europa 2,9 miljoen handtekeningen verzameld. In Nederland zitten we nu op meer dan 80.000 handtekeningen. We zouden het geweldig vinden als je ons kunt helpen 100.000 handtekeningen te verzamelen voor 6 oktober: deel https://stop-ttip.org/nl/ op facebook en twitter (met hashtag: #TTIPalarm) en vraag je vrienden ook te tekenen. Als we allemaal een extra persoon vragen om te tekenen gaan we het halen!

TTIP is er niet voor ons

Wat wij nodig hebben is een economie in balans met de grenzen van onze planeet, waarin we zelf beslissen over ons leven en onze wereld en waarin de rijkdom van de wereld eerlijk wordt verdeeld.

 Onze rechten, onze gezondheid en ons milieu zijn belangrijker dan handelsbelangen! Daarom slaan we op 10 oktober TTIP-alarm. Verhef je stem en stop TTIP! 10 oktober 2015 om 13:00 in Amsterdam. Start: Johan Daniël Meijerplein. Meer informatie: www.stopttip.nl en https://www.facebook.com/events/807044286082700/."

STOP TIPP 

© 2015