Amsterdam Open Air onzin

De hotemetoten en huppeldepupjes van Amsterdam Open Air houden van het groen (maar niet heus), daarom willen ze feesten in het Gaasperpark. Maar ze brengen hun eigen palmen en bloemen mee. Daarvoor moeten dan wel eerst alle bloemen in de weiden in het Gaasperpark weggemaaid worden, want die zijn niet gewenst. Ook niet gewenst door Groengebied Amstelland zijn beschermde planten als rietorchis, gewone en knikkende vogelmelk. Die staan maar in de weg van de festivaltenten, generatoren en bars.

De site van Nellesteine Online heeft een hele reeks foto’s over de opbouw van het festival. Die zijn korte tijd te bekijken tot ze weer verwijderd worden. Deze Nellesteiners zijn wat je noemt embedded, zij mogen het festivalterrein op in ruil voor positieve berichtgeving, of in elk geval in ruil voor geen negatieve berichten.

shot 0760
shot 0761
shot 0762
shot 0763
shot 0764
shot 0765

Bloemen op Amsterdam Open Air
Is 't niet mooij en leujk? Want in een park verwacht je bloemen.
En GGA heeft die systematisch uitgeroeid, vandaar.

Hieronder een impressie gemaakt na het festival door non-embedded omwonenden. Hieruit blijkt dat de huppeldepupjes van AOA ook plastic bloemetjes hadden meegebracht.

shot 0751

Plastic blaadjes

shot 0752


shot 0754

Nepblaadjes waren er nog genoeg te vinden na het festival

shot 0756

Dit zijn echte takjes die de huppeldepupjes hebben afgerukt

shot 0757

Vandaag begonnen de herstelwerkzaamheden
Gaten prikken in de verdichte en verschroeide grond
Dat zal niet veel helpen

shot 0758


shot 0759


De nepnatuurliefhebbers en festivalfreaks zijn gelukkig het park uit en zullen zich hier het hele jaar niet meer laten zien. De freaks komen echt niet voor de natuur. De dieren komen stilaan weer terug naar hun habitats, hun thuis. En het doet verdomd goed om hen weer in het park te zien. De koekoek was al verhuisd naar de zuidoever van de Gaasperplas.

shot 0743

Deze zijn uitgekomen tegenover Nellestein. Nog steeds zes kuikentjes.

shot 0746

"Zijn die lawaaipapegaaien echt allemaal weg?"

shot 0750


© 2015