Bijeenkomst Nellestein

Uitnodiging bijeenkomst op Zondag 1 februari 2015 van Bewonersvereniging Nellestein

"Plaats: Woon-zorg centrum Nellestein  om 14.00uur 

Voor bewoners van Nellestein; zowel leden BVN als bewoners die mee hebben gedaan aan de enquête in 2013 over het  Open Air festival in het Gaasperplaspark. Belangstellenden zijn ook welkom!

Link naar: Uitslag enquête 2013 [zie ook tabel hieronder]

Link naar: Geschiedenis verzet tegen  Open Air in Gaasperplaspark

Wat komt er aan de orde?

Opening door de voorzitter 

1. Toelichting door Flora te Riet over de juridische stappen die in de afgelopen jaren zijn ondernomen; richting de Overheid en het Open Air festival.  

2. Toelichting op resultaten van 3 mediationbijeenkomsten in 2014 door de deelnemers aan de bijeenkomsten: Flora te Riet en Marijke de Nie. De tekst van de resultaten, Afsprakenlijst, kunt u lezen op de website BVN (www.bvnellestein.nl) en de Nellesteiner; evenals de tekst die is uitgesproken voorafgaand aan de ondertekening op vrijdag 9 Januari jl. 

3. Gelegenheid  om vragen te stellen en van gedachte te wisselen over de volgende stappen

4. Voorlopig voorstel: Een werkgroep samen te stellen van bewoners, die willen participeren in de gemaakte afspraken en die actief willen zijn om voorafgaand, tijdens en na het festival de overlast voor bewoners en in de wijk te signaleren.  

Het festival vindt dit jaar plaats op 6 en 7 Juni 2015 met mogelijk 20.000 bezoekers per dag! (de politie had vorig jaar bezwaar tegen de gevraagde 25.000 bezoekers per dag  vanwege de werkzaamheden aan de A9.)

Het (eigen) verslag van deze werkgroep wordt ingebracht bij de evaluatiebijeenkomst na de zomer. 

5. Voortgang Juridische stappen in 2015.  Hierover zullen bestuur BVN en Flora te Riet nadere info geven."

enqueteresultaat


© 2015