Feest langs Gaasperplas

Het is weer raak vandaag. Geluidsoverlast langs de hele zuidoever, tot Nellestein te horen. Politie is op de hoogte (er zijn weer privéfeesten) en houdt het in de gaten. In Nellestein probeert iemand nu te slapen die straks voor nachtdienst weer op moet. Leuk is anders. Feesten waar anderen last van hebben moeten verboden worden. Het is hier tegenwoordig elke week feest. Wonen wordt steeds minder aantrekkelijk hierdoor. Mensen met een baan lijken hier niet welkom meer.

Update: het is inmiddels zondag 00:35 en er is nog steeds gedreun vanaf de Gaasperplas. Stuur uw klachten ook naar Groengebied Amstelland

info@groengebied-amstelland.nl

Om even aan te geven hoe ver de geluidsoverlast vanaf de Gaasperplas kan gaan:

Weespernieuws: 9 juni 2015 "Er zijn bij de politie veel klachten binnengekomen van geluidsoverlast van het festival Amsterdam Open Air, dit weekend bij de Gaasperplas.

Veel Weespers belden de politie vanwege de harde muziek. Veel bellers hadden niet door dat het om een festival ging, maar dachten dat het om een feestje in de buurt ging. 

Amsterdam Open Air was door de windrichting zaterdag en zondag goed te horen in Weesp. Open Air is een dancefeest rond de Gaasperplas."

© 2015