Aanvraag omgevingsvergunning Reggae Lake

Amsterdam: "Gaasperpark: recreatiegebied Gaasperplas Noordoever t.h.v. Liendenhof (Nellestein) en Meibergpad, 1108 GX: aanvraag omgevingsvergunning voor de activiteit “handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening (strijd met bestemmingsplan)” ten behoeve van het evenement “reggaefestival” in het Gaasperpark, datum ontvangst 17-06-2016

Dossiernummer 2408785

Dit is een kennisgeving. In een latere fase van de procedure kunt u een zienswijze indienen, of bezwaar maken. Bij een reguliere procedure geldt, dat een belanghebbende binnen 6 weken schriftelijk bezwaar kan indienen, nadat het besluit kenbaar is gemaakt aan de aanvrager. Bij een uitgebreide procedure kunnen zienswijzen worden ingediend, vanaf het moment dat een ontwerpbeschikking is gepubliceerd.

Indien u nog vragen heeft, neem dan telefonisch contact op met de gemeente Amsterdam via telefoonnummer 14020.

Dit is een kennisgeving. En tegelijk een manier voor het stadsdeel om zienswijzen en bezwaren weer zodanig te vertragen dat het aanvragen van een voorlopige voorziening sterk bemoeilijkt zoniet onmogelijk wordt. Dat is wat ik onbehoorlijk bestuur noem. Het is een poging om de omwonenden zoveel mogelijk buitenspel te zetten. In Ouder-Amstel had men tenminste het fatsoen om de omgevingsvergunning tijdig bekend te maken en open te stellen voor bezwaren. Zuidoost blijft Zuidoost, nergens anders.

© Natuurbescherming ZO 2015