Campina duurzaam?

clips 4575

Zoals het een ecologisch bewust burger betaamt drink ik biologische melk. Campina heeft nu een eurospaaractie waarbij je korting krijgt op onder andere festival The Flying Dutch op terrein N1 in het havengebied. De feestbeesten hebben het terrein al herbenoemd tot The Flying Dutch Park.
Fuck-a-duck, hey, folks. What the hell?
Campina: "
Ook dit jaar vliegen de dj’s weer met helikopters tussen het The Flying Dutch Park in Amsterdam, het E3-Strand in Eersel bij Eindhoven en het Ahoy Buitenterrein in Rotterdam, om in alle drie de steden de pannen van het spreekwoordelijke dak te draaien!
Ook maak je kans op een meet&greet in de lucht met 1 van je favoriete DJ’s!”

Waar gaan de feestbeesten dan landen in de buurt van N1? Daar zal vast wel een mooie ontheffing voor geproduceerd worden.

clips 4576

Heel errig jeweldich, folks! The works, met vuurspuwers, CO2-kanonnen en lichtmasten. Nu maar hopen dat Schiphol niet verblind wordt en de vliegtuigen niet gaan landen op N1.

clips 4577

Probeert Campina daarmee de jongeren te verleiden tot het drinken van biologische melk? Een standje van Campina op het festivalterrein? Ik zie het nog niet voor me. Ik ga Campina schrijven dat ze mijn Eurosparentegoed mogen doorgeven aan de boeren die blijk hebben gegeven van zorg voor de fauna op hun land. Het staat iedereen vrij dit voorbeeld te volgen en Campina mee te delen dat outdoor festivals niets, maar dan ook niets met duurzaamheid te maken hebben.
Van Buuren met een glas biologische melk, ja, dat zie ik wel zitten.

© Natuurbescherming ZO 2015