GaasperPleasure en Guilty Pleasure

Het GaasperPleasure en Guilty Pleasure festival groeit steeds verder uit tot een groot festival. Bij meer dan 2000 bezoekers is sprake van een groot festival. Er is al een omgevingsvergunning aangevraagd. Maar als het aan het stadsdeelbestuur ligt dan kunnen zelfs zienswijzen nog steeds niet ingediend worden. Intussen heeft de Stichting ongevraagd een zienswijze ingestuurd en een verzoek tot handhaving van het bestemmingsplan ingediend. Het evenement heeft plaats in een natuurgebied.

shots 2515
shots 2514

De kaartjes voor GaasperPleasure en Guilty Pleasure worden al geruime tijd verkocht. Het stadsdeelbestuur loopt zoals gewoonlijk weer achter met de ambtelijke procedures.

Leuke festivals, kleinschaliger dan de mastodont Amsterdam Open Air, maar nu wordt het gezien de alomtegenwoordigheid van festivals in Zuidoost toch tijd om het festival te verhuizen naar het uitgaansgebied van Zuidoost, rond de Arena. Als er jeugdactiviteiten plaatsvinden dan kunnen die bijvoorbeeld ook binnen in kinderparadijs Ballorig. Wel drie van de vijf ds vermijden dan: drugs, drank en een doppie.

© Natuurbescherming ZO 2015