VVD voor meer vernieling

StatenfractieVVD: "De VVD wil ruimte voor evenementen in de Noord-Hollandse recreatiegebieden. Evenementen zoals Dance Valley en voorstellingen van Cirque du Soleil bezorgen volgens de liberalen duizenden mensen jaarlijks veel plezier en verzekeren tegelijkertijd het broodnodige geld om recreatiegebieden in stand te houden.

Dat is een win-win situatie waar we natuurlijk aan vast moeten houden’ aldus de vicefractievoorzitter Marco Wiesehahn. De uitlatingen van Wiesehahn zijn een reactie op Groenlinks en de SP die er deze week in de provincie voor pleiten evenementen te laten wijken voor natuurbeleving en rust.

Wiesehahn: “Deze oppositiepartijen willen dat Noord-Hollanders meer belasting gaan betalen voor het behoud van recreatiegebieden. Tegelijkertijd willen ze de mogelijkheden om van bijvoorbeeld het Twiske, Spaarnwoude of het Uitgeestermeer te genieten beperken. Dat zijn naast truttige, ook echt onverstandige voorstellen ”, aldus Wiesehahn.”

Festivals zijn puur vandalisme, vernieling van parken, overlast voor de omgeving.

vvd-vandalen

Een win-win situatie? No way! Wat de VVD wil is: de winsten naar de festivalorganisatoren, de lusten voor de bezoekers, en alle lasten voor de gemeenschap. Binnenkort moeten we als burgers ook nog eens flink meer dan een miljoen betalen voor een Open Air Highway om zwaar vrachtverkeer in het Gaasperpark in twee richtingen mogelijk te maken. Dat zal AOA zeker niet betalen. De winst verdwijnt voor het overgrote deel naar SFX Entertainment.

© Natuurbescherming ZO 2015