Buurtbijeenkomt Gaasperdam

Wie zich nog niet heeft opgegeven voor de buurbijeenkomst over de toekomst van Gaasperdam en Driemond kan dat nog doen bij j.milan@amsterdam.nl

shot 1513


De bijeenkomst gaat over allerlei zaken. Vooral belangrijk zijn a. het Gaasperpark dat steeds verder wordt omgebouwd tot evenemententerrein ondanks het feit dat de rechter vaststelde dat Amsterdam Open Air in strijd was met het bestemmingsplan, en b. ook de woningbouw.

Men heeft het nog niet openlijk over het bouwen op de zuidoever van de Gaasperplas, maar men denkt er wel over. Als het bestemmingsplan ooit gewijzigd mocht worden, en het dagelijks bestuur is al bezig met plannen hiervoor, dan betekent dat dat er waarschijnlijk ook gebouwd zal mogen worden op de zuidoever. Dan zijn Gein en Holendrecht hun uitloop kwijt en moeten ook hondenbezitters naar andere gebieden verkassen. Wie dat niet wil raad ik aan toch naar de bijeenkomst te gaan om alvast uw mening hierover kenbaar te maken. Het Gaasperpark moet een ecologisch park blijven en op de zuidoever mag niet gebouwd worden.

© 2015