21 augustus 2018

Een verkeersregelaar was vanmorgen te laat op zijn post omdat hij in de bus niet met geld kon betalen; hij mocht er dus niet in. Ik kreeg te horen dat de ‘middelen’ al op het terrein waren. De ‘jongens' van Reggae Lake hadden het tijdens de middagpauze druk met het draaien van hun jointje.
Het stadsdeelbestuur had mijn verzoek tot handhaving van de voorschriften doorgestuurd aan de beheerders van Groengebied Amstelland. Vanmorgen was de groenbeheerder van GGA aanwezig, die vond dat het niet zijn taak was om te handhaven, de gemeente moest dat doen. Zo word je van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb dit weer gemeld aan het stadsdeelbestuur en ik kreeg van het stadsdeelbestuur de melding “U aanvulling op het handhavingsverzoek heb ik doorgeleid.” Doorgeleid aan wie?

Bij Nellestein is een deel van de omheining fout neergezet zodat er maar een smal steil omhooglopend pad vrij is voor fietsers en wandelaars. Dat had anders gemoeten. De hekken hadden een stuk verder moeten staan, zodat fietsers de lus van het fietspad konden volgen tot boven het heuveltje.

Er wordt komende zaterdag en zondag van 13:00 tot 15:00 zoals elk jaar een kleine demonstratie op het grasveld bij de ingang van het festival gehouden, met als doel beschaafd protesteren tegen grootschalige evenementen in het Gaasperpark. Neem voor alle zekerheid wel uw identiteitsbewijs mee. Wie mee wil doen kan dat melden via de contactmodule hiernaast.

screenshot 361
DSC01433
DSC01408
DSC01455
© Natuurbescherming ZO 2015