AOA op site gemeente

shots 2519

The sky is the limit voor Amsterdam Open Air
Ik hoop dat er geen vliegtuigen gaan landen op de Gaasperplas
De vleermuizen vinden dit zeker niet leuk

GemeenteAmsterdam: "Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 wordt voor de 6e maal het muziekfestival ‘Amsterdam Open Air’ georganiseerd aan de Noordoever van het recreatiegebied Gaasperplas. Wij willen u graag informeren over het festival. Voor u als omwonende betekent het namelijk onder andere dat een deel van het park tijdelijk verminder toegankelijk is.”

Afslagen afgesloten voor festivalbezoekers

Om te voorkomen dat de bezoekers die met de auto komen in de buurt gaan wild parkeren worden op beide festivaldagen, 4 en 5 juni 2016, de 4 afslagen vanaf Langbroekdreef naar Nellestein, en 2 afslagen vanaf de Kromwijkdreef naar de Klieverinkweg en de Kemangiestraat afgesloten voor festivalbezoekers tussen 11.00 – 19.00 uur.

Op vertoon van de brief die in de buurten rond het festivalgebied verspreid is, laten de verkeersregelaars u door op deze kruisingen. Dit geldt als u bewoner of gast van een bewoner bent. Hebben u of uw gasten geen brief, dan laten onze verkeersmedewerkers u ook door door middel van een postcodecheck.

Contact

Wanneer u (geluid) overlast ervaart kunt u tijdens de festivaldagen altijd contact opnemen met de Horeca Overlast Telefoon (HOT) 020 421 4567, dag en nacht bereikbaar. Op werkdagen tussen 8.00-18.00 uur kunt u bellen met gemeentelijk telefoonnummer 14020.

Meldingen en/of Klachten die tijdens het festival telefonisch worden gemeld, worden geregistreerd en direct doorgegeven aan de festivalorganisatie en Handhaving. Indien de klacht gegrond is, zal hij worden verholpen. Voor overige vragen of klachten tijdens het festival kunt u contact opnemen met de organisator van het festival: 020 – 851 06 82.

Mocht u na de afhandeling van uw melding tijdens het evenement niet tevreden zijn, dan kunt u daarover een klacht indienen via de website van de gemeente Amsterdam: www.amsterdam.nl/klachten 

[Let op: bovenstaande link die ook in de bewonersbrief staat, deugt niet - probeer anders deze link maar]

Mocht u meer informatie willen of heeft u een specifieke vraag , dan kunt u een email sturen naar buurt@amsterdamopenair.nl

Met vriendelijk groet,

De organisatie van Amsterdam Open Air"

Zeg maar gerust dat het park helemaal niet toegankelijk is. De smalle strook vanaf de camping naar de ingang van het park zal vol lopen met festivalbezoekers. En het kleine stukje met oud-hollandse landschapjes is wel toegankelijk, maar het pad loopt dood op de afzettingen.

"Kleinschalige demonstratie tegen grootschalige evenementen in parken en groengebieden.

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 van 13.00-15.00 uur op grasveld langs entree route Gaasperplaspark. (Vanaf metro station Gaasperplas met de stroom Open Air bezoekers meelopen tot grasveld voor Platanen pleintje) 

Demonstratie: zitten op picknick kleedje met borden met teksten: 

Tegen festivalisering van parken

Laat onze parken weer park zijn

Geen grootschalige evenementen in parken

Kom liever alleen

etc. (download A4 formaat met vette letters, scroll naar beneden op deze link)"

© Natuurbescherming ZO 2015