Bespreking toekomstplan

Bericht zojuist ontvangen:

Projectteam Gaasperplas: "Beste betrokkene,

Graag willen wij u erop attent maken dat op woensdag 2 september de Raadscommissie Wonen en Bouwen het concept Toekomstplan Gaasperplas bespreekt. U kunt tijdens deze openbare vergadering inspreken.

Informatie hierover, onder meer over hoe u kunt inspreken, kunt u vinden op onze website:
https://www.amsterdam.nl/projecten/gaasperplas/nieuws-gaaspplas/raadscommissievergadering-toekomst/

U ontvangt deze mail omdat u op een zeker moment interesse heeft getoond in het project en/of omdat het projectteam u heeft benaderd. Indien u niet meer op de verzendlijst van dit project wilt staan, dan kunt u dat in reactie op deze mail aangeven.

Met vriendelijke groet,

Het projectteam Gaasperplas”

Momenteel overheerst de coronacrisis nog alles. Hoe kan op dit moment een toekomstplan besproken worden zonder het coronavirus daarbij te betrekken! Voorlopig is dit toekomstplan - dat meer reuring en evenementen wil - volledig onmogelijk. In de Nota van beantwoording die wij nog niet hebben ontvangen moeten in elk geval de coronacrisis en de mogelijke gevaren van virussen en andere ongemakken mede bepalend zijn voor wat kan en niet kan in het NatuurNetwerk Nederland rond de Gaasperplas.
Wij zijn de regie kwijt, het virus en de (on)mogelijkheden van bestrijding en handhaving van maatregelen ervan bepalen op dit moment wat de toekomst zal zijn. Een oud plan dat hier geen rekening mee houdt kan nu niet goedgekeurd worden.

Update 20 augustus:

Vanmiddag is namens een groep verontruste bewoners en organisaties in Zuidoost een brief verzonden aan de Amsterdamse Raadscommissie Wonen en Bouwen, c.c. aan stadsdeelbestuur- en commissieleden. Het stadsdeel stelde de brief inmiddels ook openbaar ter kennis: 
https://zuidoost.notubiz.nl/document/9066492/1/Brief%20voortgang%20Toekomstplan%20Gaasperplas

© Natuurbescherming ZO 2015