Bezwaar tegen AOA insturen

clips 3772

Op 23 juni moeten de bezwaren tegen de omgevingsvergunning voor Amsterdam Open Air zijn ingeleverd of ingestuurd. Dat moet schriftelijk. Hier staat hoe dat moet.

Voor uw gemak heb ik een voorbeeldbezwaar gemaakt dat u kunt downloaden, invullen met uw eigen gegevens en indien gewenst aanpassen en aanvullen met uw eigen bezwaren. Er is een pdf-bestand en een docx-bestand.

Het is van zeer groot belang om vooral dit jaar een bezwaar in te sturen. Dit moet de laatste krachtinspanning zijn om te laten weten dat evenementen van deze grote omvang en overlast niet geschikt zijn voor het Gaasperpark. Jarenlang zijn procedures bemoeilijkt en vertraagd. Eindelijk komt over enige tijd een grote rechtszitting die bepalend zal zijn voor de toekomst van ons park en voor de leefbaarheid van onze woonomgeving. Laat uw bezwaar een signaal zijn dat naar andere mogelijkheden gezocht moet worden voor festivals als Amsterdam Open Air. Er is genoeg ruimte in de grote zalen van Zuidoost,  de ZiggoDome, de voormalige Heineken Music Hall, nu AFAS Live en de Arena. Hoe meer bezwaren het bestuur binnen krijgt hoe meer indruk we maken. Daarmee hopen we de komende jaren van de overlast verlost te zijn en kunnen we weer normaal recreëren, zonnebaden, wandelen, fietsen, zwemmen, zeilen, genieten van de natuur en het park.

Daarom: STUUR MASSAAL UW BEZWAREN IN

Stuur dit bericht door aan uw vrienden en kennissen, aan uw netwerk en naar de u bekende facebooksites. Ook uw donaties zijn nog steeds hard nodig voor het voeren van de komende rechtszaak.

Alvast onderstaand (digitaal) bloemetje voor u, de gevlekte orchis.

clips 3770
© Natuurbescherming ZO 2015