Druk

Hebben wij in Zuidoost glasvezel? Kennelijk wel, er ligt een glasvezelleiding in het NNN-gebied boven de Valburgdreef. Daar is men nu mee aan het werk. De leiding lijkt te lopen langs Ballorig richting Provincialeweg. Volgens een van de werkmannen was dit ‘voor de rijkeluitjes’, niet voor Gein dus. Misschien heeft Waternet een dure glasvezelleiding laten aanleggen voor eigen gebruik. Misschien loopt er een leiding naar Ballorig en is daar een schuilkelder voor als de Russen komen (aangevoerd door Trump). Nee, ik denk dat de leiding loopt naar de Provincialeweg waar een aantal fraaie panden staan die samen wellicht glasvezel hebben aangevraagd. Er is daar ook een bedrijf gevestigd voor infratechniek, onder andere glasvezel dus.

clips 3705

Bij de Provincialeweg langs de Driemondweg is de catering geïnstalleerd voor de (s)crew van Amsterdam Open Air. Die was vorig jaar in het park waar ze op het knekelveld (bone yard) een ware ravage hadden aangericht. Dit jaar lijkt Langerlust de catering te doen; er is daar een gat in de heg van Langerlust gemaakt. De inktvlek van AOA spreidt zich steeds verder in de omtrek uit. Ook de weide langs de Gaasp is nu een parkeerterrein voor Amsterdamned Open Air.

clips 3706

De pis- en poepdozen staan klaar voor de ontvangst van ‘the beautiful people’ morgen. At your service! Er zal weer wat afgepoept en -gepist worden in het park.

clips 3707
clips 3716

De orchideeën staan al keurig achter de fietshekken. Ben benieuwd hoeveel er overblijven komende maandag. De plastic klimop is het festivalterrein in gereden. The beautiful people kunnen genieten van hun nepidylle.

clips 3708
clips 3719

Elders in het park is men nog bezig met het bestrijden van de eikenprocessierups.

clips 3709

Langs de Driemondweg staat een onbeheerde aanhangwagen met twee grote gastanks in de zon. Ook voor Amsterdam Open Air? Misschien wil men afsluiten met wat knalvuurwerk. Festivaliseren is risico’s nemen.

clips 3712
clips 3713

© Natuurbescherming ZO 2015