Farm-a-licious

Amsterdam: "The Colour Kitchen Langerlust B.V. heeft een aanvraag ingediend voor het organiseren van een festival genaamd “Farm-A-Licious”.

Voor dit festival, een buurtfeest, zullen er diverse objecten worden geplaatst. Er wordt mechanische muziek ten gehore gebracht.

De aanvraag ligt twee weken, na de publicatiedatum, ter inzage tijdens de openingstijden van het loket van het stadsdeel Zuidoost. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken via 14020.

Gedurende genoemde periode kunt u uw zienswijze richten aan:
Het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuidoost
Postbus 12491,
1100 AL AMSTERDAM

o.v.v. het dossiernummer.

Dat dossiernummer krijgt u pas te zien, hopelijk, als u inzage pleegt. Die lolbroeken van stadsdeelkantoor Zuidoost weer. Inzage kunt u ook plegen via het internet op deze pagina.

farm-a-licious

FacebookOnder de rook van de Amsterdamse binnenstad ligt de idyllische boerderij Langerlust verstopt aan de Gaasperplas. Vreemde hoekjes, nostalgische rariteiten en schuren met hooi, helemaal mooi. Het festival nog zo ver weg en de lente in ons bol. Juist. De hoogste tijd voor gekke geit op 1e Pinksterdag!

De beest uithangen met Irwan, Alamaison en MikeyNice of kiplekker gaan op Sunny, Primo Disco, Hippe types B en Aiscream. Kom lekker hitjes pompen op je klompen en duik met je kippetje de hooischuur in!”

Boerderij Langerlust is allang geen boerderij meer, maar een horecabedrijf met een missie. Als buurtfeest bedoeld voor de boeren, burgers en buitenlui van Zuidoost. Maar het is wel georganiseerd door Guilty Pleasures Festival, dus het wordt dj gedoe. Van idylle zal geen sprake zijn. Van DDDDD wel. Ik heb de indruk dat het niet alleen op het terrein van boerderij Langerlust zal plaatsvinden. Bovenstaande flyer heeft het over 15 mei. Maar de site van Guilty Pleasures Festival heeft het over zondag 14 augustus in recreatiegebied Gaasperplas. 

Het gaat dus om twee festivals, eentje, Farm-a-licious in (en bij?) Langerlust op 15 mei en een ander dat waarschijnlijk de nieuwe versie is van Gaasper Pleasure, Guilty Pleasures Festival, op 14 augustus. Farm-a-licious is de pre-party van Guilty Pleasures. 

Ik heb me al aangemeld voor inzage. Dat kunt u ook via het internet doen op deze pagina.

Guilty Pleasures

Fuck-a-duck, hee man! De early birds zijn al verkocht. De andere, echte birds zullen de herrie wel ontvluchten. En er wordt volgens het stadsdeel mechanische muziek ten gehore gebracht op de pre-party. Mechanische!!! Mozeskriebel! Een draaiorgel aangedreven door een tractor! Een draaitafel aangestuurd door de karnmachine of een koppel boerenpaarden!  Groovy, dude! Ik ben benieuwd of de Gasconne-koeien van Lindenhoff ook uitgenodigd zijn.

Voor dit laatste evenement op de oostoever van de plas is nog geen bekendmaking bekendgemaakt.

Update: na inzage moest ik constateren dat een dossiernummer niet aanwezig was. Maar na navraag weet ik het dossiernummer: ZK16000171

© Natuurbescherming ZO 2015