Groenste politicus van het jaar

D66 jatten

Choho heeft zijn idee gejat van Jasper Groen en Johnas van Lammeren.

Absurder kan Natuurmonumenten het niet maken. Wethouder Choho van Amsterdam is genomineerd als groenste politicus van het jaar! Hij is als bestuurder bij Recreatieschap Groengebied Amstelland rechtstreeks verantwoordelijk voor de aantasting van het NatuurNetwerk Nederland, waar hij het beleid van festivalisering van natuurgebieden nog verder ontwikkelt. Hij is ook verantwoordelijk voor Koers 2025, bouwen in groengebieden. De partij van Choho is dé partij die festivals op grote schaal aan het promoten is en ook woningbouw in groengebieden wenst.

Laat het niet gebeuren dat deze natuurvernietiger gekozen wordt als groenste polticus van 2017! Hij is een gevaar voor het NNN, voor fauna en flora en voor bewoners die rustig van parken en natuurgebieden willen genieten en geen luidruchtige evenementen wensen.

clips 4468

14 februari 2018 - vernietiging van natuurwaarden Gaasperpark

Stem daarom op een andere genomineerde. Dat Natuurmonumenten Choho op de lijst gezet heeft is een gotspe. Ik kom hier later nog op terug. Want dit roept bij mij de vraag op wat Natuurmonumenten momenteel bezielt.

U kunt tot en met 18 februari uw stem uitbrengen op één van de 6 kandidaten. Dus wees er snel bij.

U kunt ook uw protest tegen de nominatie van Choho kenbaar maken via deze mailadressen:

d.penders@natuurmonumenten.nl

dcamsterdam@natuurmonumenten.nl

© Natuurbescherming ZO 2015