Park gepiepeld door gemeentebestuur

VriendenVanHetDiemerpark: "Eind 2017 hebben Vrienden van het Diemerpark meegewerkt aan de productie van een ‘consentadvies’, dat aangeboden werd aan het college van B&W over de ‘Toekomst van het Diemerpark’.
Dat advies wordt nu door het gemeentebestuur gebruikt als argument om in het Diemerpark vier extra kunstgras (= plastic) sportvelden aan te leggen.
Vrienden van het Diemerpark voelen zich daardoor door het gemeentebestuur, inclusief het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost, gepiepeld.
Vier extra velden in het Diemerpark zijn géén logische uitwerking van het ‘consentadvies’ waaraan Vrienden van het Diemerpark hun medewerking hebben verleend.”

Is de Amsterdamse fractie van GL van de moederpartij los? Ik dacht dat GroenLinks wilde dat per direct gestopt werd met de aanleg van kunstgrasvelden. Niet dus. KunstgroenLinks Amsterdam gaat solo.

GroenLinks wil stop op aanleg kunstgrasvelden.

Bekijk hier de uitzending De kunstgrasberg

Ik hoop niet dat b&w met deze manier van besturen doorgaan. Want dan kunnen ook andere parken gepiepeld worden. Ik vrees het ergste voor het Gaasperpark en de hele omgeving van de Gaasperplas. Meer hierover binnenkort.

© Natuurbescherming ZO 2015