Vergunning verleend voor GaasperPleasure

Amsterdam: “Evenementenvergunning t.h.v. Driemondweg 21, Gaasperplas Zuidoostoever, Gaasper- / Guilty Pleasure

Namens de Burgemeester van Amsterdam heeft de voorzitter van het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuidoost op 21 juli 2016 aan GP Events een vergunning verleend voor het organiseren van een evenement genaamd “Gaasper-/Guilty Pleasure.”

Data en tijd van het evenement:
Zaterdag 13 augustus 2016 van 13.00 tot 23.00 uur,
Zondag 14 augustus 2016 van 13.00 tot 23.00 uur;

Dossiernummer: ZK15004413”

Meer niet. Geen mededelingen over de mogelijkheid om inzage te plegen of bezwaren in te dienen. En dat na het gesprek dat ikzelf namens de Stichting en mevr. te Riet gevoerd hebben met mevr. Dalgliesh en haar ambtenaren met het doel om de inzage- en bezwarenprocedure vlotter en correcter te laten verlopen. Ik heb mevr. Dalgliesh om uitleg gevraagd. Zij is verantwoordelijk voor deze gang van zaken en zij zal deze nieuwe aanpak, als dit inderdaad een nieuwe aanpak is (of de oude van de manager vergunningen) en niet een van de talrijke fouten van de ambtenaren, dan blijkbaar ook gedogen. Ik hou u op de hoogte.

Update13:00: Dit is net toegevoegd op de pagina van de bekendmaking:

"Niet mee eens?
Informatie over bezwaar maken.

Maar van de mogelijkheid om inzage te plegen in alle stukken, inclusief het besluit van het bestuur, is nog steeds geen sprake. De aanvraag lag twee weken ter inzage maar niet de complete stukken voor dit festival. Vanmiddag heb ik een WOB-verzoek aan het stadsdeelbestuur gestuurd om alle stukken toegezonden te krijgen, en dat is intussen gebeurd (afgezien van het mobiliteitsplan dat ik nog niet heb ontvangen). Wie inzage wil kan een verzoek aan de stichting richten (contactmodule rechts op deze pagina).

Er is ook al een omgevingsvergunning aangevraagd volgens deze kennisgeving, waarvoor later een zienswijze of een bezwaar ingediend kan worden.

Makkelijker kan het stadsdeelbestuur het niet maken, leuker ook niet.

© Natuurbescherming ZO 2015