Vissershoedjes te koop

De Stichting Natuurbescherming ZO heeft nu vissershoedjes te koop. De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van de stichting en u weet dat rechtszaken soms veel geld kosten, ook als de stichting rechtshulp krijgt toegekend. Er zijn eigen bijdragen en griffierechten te betalen. En dan heb ik het niet eens over de dagelijkse kosten voor onderhoud van de website, het maken van presentaties en filmpjes, het bijwonen van vergaderingen in Amsterdam en omgeving tot in Haarlem.

clips 3987

De hoedjes zijn van 100% katoen, royal bleu met wit, oranje bedrukt, en kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Ze zijn buitengewoon geschikt voor wandelen of fietsen in de zonnige natuur of in een fris briesje.

Ze kosten tien euro per stuk. U kunt dit bedrag storten op de rekening van de stichting. Als u in Zuidoost woont dan wordt het hoedje ook gratis bij u bezorgd. Vermeld daarom altijd uw volledige adres. Voor verzending naar een verder adres komen er wel verzendkosten bij; dan wordt het € 14,50 per hoedje. U kunt de hoedjes ook komen ophalen als u even een contactberichtje stuurt. 
Door de aankoop van een hoedje draagt u bij aan de bescherming van de natuur in deze regio en kunt u goedgemutst de deur uit en de natuur in.

© Natuurbescherming ZO 2015