Ballorig

Bekendmaking: "Aanvraag omgevingsvergunning Valburgdreef 1001 - Stadsdeel Zuidoost - 4 april 2018

Valburgdreef 1001, 1108 AW: aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanbouw aan het kinderspeelparadijs, datum ontvangst 29-03-2018;
Dossiernummer 3576583

Dit is een kennisgeving. In een latere fase van de procedure kunt u een zienswijze indienen, of bezwaar maken. Bij een reguliere procedure geldt, dat een belanghebbende binnen 6 weken schriftelijk bezwaar kan indienen, nadat het besluit kenbaar is gemaakt aan de aanvrager. Bij een uitgebreide procedure kunnen zienswijzen worden ingediend, vanaf het moment dat een ontwerpbeschikking is gepubliceerd.
Indien u nog vragen heeft, neem dan telefonisch contact op met de gemeente Amsterdam via telefoonnummer 14020

Deze aanvraag moet ter inzage liggen. U kunt dus een afspraak maken voor inzage. Het gaat hier natuurlijk om een uitbreiding van Ballorig.
Een tijd geleden was er al sprake van een uitbouw, maar dat ging niet door. Ballorig is jaren geleden illegaal gebouwd op NNN-gebied. Een uitbreiding is ook dus nu ook niet toegestaan. Dat zou meer verkeer en overlast betekenen. De parkeerplek daar kwam een tijd geleden op het internet als een aanbevelenswaardige sexontmoetingsplaats.

© Natuurbescherming ZO 2015