Besluit evenementenvergunning Open Air

Amsterdam: "Namens de Burgemeester van Amsterdam heeft de voorzitter van het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuidoost op 22 april 2016 aan Amsterdam Open Air BV een vergunning verleend voor het organiseren van een evenement genaamd “Amsterdam Open Air 2016” en “Camping Amsterdam Open Air”.

Data van het evenement:
• Festival: zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016;
• Camping: vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni 2016.

Voor het inzien van het besluit en de stukken, kunt u via 14020 een afspraak maken met het loket van stadsdeel Zuidoost.

Voor het inzien van het besluit en de stukken, kunt u een afspraak maken met het loket van stadsdeel Zuidoost. Dit kan op twee manieren:

  • Online: via de link Afspraak maken (onder het kopje Directregelen) op de pagina www.amsterdam.nl/veelgevraagd.
  • Telefonisch: via het gemeentelijk informatienummer 14 020.

Niet mee eens?
Informatie over bezwaar maken.

Vanmorgen kwam de melding binnen. Die is gisteravond op de site van de gemeente gezet. Opvallend is dat er niet instaat hoelang de inzagetermijn duurt (op de bezwaarpagina staat wel dat men zes weken de tijd heeft na bekendmaking van dit besluit aan de aanvrager). Onbekend is wanneer het besluit is verstuurd aan de aanvrager. Er staat ook geen zaaknummer op de bekendmaking. De eerste mogelijkheid om een afspraak vast te leggen vanmorgen was donderdag 28 april. Dit is weer op te vatten als het bewust beperken van de mogelijkheden voor inzage en bezwaarmaken. Noodzakelijke gegevens als het adres dat je moet invullen/aangeven op het afsprakenformulier of via tel. 14020 ontbreken. Het stadsdeel plaatst dergelijke bekendmakingen meestal laat op vrijdag, zodat pas begin volgende week een afspraak gemaakt kan worden en dat wordt dan op z’n best pas een week later. De afdeling vergunningen zal niets onbenut laten om inzage en bezwaarmaken zo lastig mogelijk te maken. De termijn van zes weken wordt op deze manier behoorlijk ingekort.
In elk geval krijgt u hier meer info als ik inzage heb gepleegd. Ik hoop dat ik nog steeds recht heb op toezending van de digitale bestanden.

© Natuurbescherming ZO 2015