Inspraakperiode locatieprofielen

Wat het stadsdeelbestuur van Zuidoost niet voor mekaar krijgt, doet de gemeente wel, namelijk het geven van voldoende tijd aan bewoners om hun inspraak bij de gemeente over de locatieprofielen voor te bereiden en te formuleren, en de gemeenteraad voldoende tijd te geven om alle profielen te toetsen.

De inspraakperiode voor de locatieprofielen (onderdeel van het nieuwe evenementenbeleid), die vanaf 2 november 2016 zou plaatsvinden, is opgeschort. De centrale stad heeft besloten dat er meer tijd nodig is om de locatieprofielen van alle stadsdelen te toetsen.

De inspraakperiode voor de locatieprofielen staat nu gepland in maart 2017 tot half mei 2017. De inspraakprocedure is conform de inspraakverordening van Amsterdam en duurt 6 weken en zal schriftelijk zijn. 

Deze inspraakprocedure wordt bekendgemaakt op de volgende website: https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/volg-beleid/inspraak/

Tot die tijd worden de door het algemeen bestuur van de bestuurscommissie Zuidoost vastgestelde locatieprofielen gehanteerd bij aanvragen evenementenvergunningen 2017.

© Natuurbescherming ZO 2015