Omgevingsvergunning Reggae Lake verleend

reggae lake

Modderpoel na Reggae Lake

Amsterdam: "Gaasperpark: recreatiegebied Gaasperplas Noordoever t.h.v. Liendenhof (Nellestein) en Meibergpad, 1108 GX: omgevingsvergunning verleend voor aanvraag omgevingsvergunning voor de activiteit "handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening (strijd met bestemmingsplan)" ten behoeve van het evenement "reggaefestival" in het gaasperpark, datum verzending besluit 07-12-2016;

Dossiernummer 2408785

Voor het inzien van het besluit en de stukken, kunt u een afspraak maken met de gemeente Amsterdam. Dit kan op twee manieren:

  • Online: via de link Afspraak maken (onder het kopje Directregelen) op de pagina www.amsterdam.nl/veelgevraagd.
  • Telefonisch: via het gemeentelijk informatienummer 14 020.

De afspraak is op z'n vroegst over twee werkdagen.

Niet mee eens?
Informatie over bezwaar maken.

Het besluit tot verlening van deze omgevingsvergunning komt weer rijkelijk laat; het evenement vond plaats op 27 augustus.
U kunt nu dus eindelijk een bezwaar indienen tegen dit evenement. Dat is zeker nodig want ook dit festival zal verder willen uitbreiden. Medewerkers van Reggae Lake hebben al laten weten dat men van plan is om het Gaasperpark voor 20 jaar te willen reserveren. Dat kan in geen geval, maar het getuigt wel van de overmoed en de wetteloosheid die in de kringen van festivalorganisatoren bestaat.

Dit festival kan ook in de ZiggoDome, de Heineken Hall of de Arena gehouden worden. Er is al een jazz-festival in de Arena. Dat zal wel wat duurder zijn voor de organisatoren, maar het is niet de bedoeling dat de hele omgeving van het park overlast moet lijden voor de hogere winst van de organisatoren.

Er komt in elk geval ook een rechtszaak tegen deze omgevingsvergunning. Dus stuur uw bezwaren in tegen deze omgevingsvergunning.
Uw bijdragen en donaties zijn zeer welkom.

© Natuurbescherming ZO 2015