Ooievaarsnest

ooievaar

Toon Borst: "Een echt ooievaarsnest in de Buurt? Ja, als het kan vóór maart 2017. Een paar jaar lang zien we zowel aan de oost- als aan de zuidkant van de Gaasperzoom regelmatig ooievaars. Soms twee, maar soms zelfs vijf. Alle reden om bij Groengebied Amstelland aan de bel te trekken of er geen heus ooievaarsnest aan de rand van de Gaasperzoom kan komen? In principe ziet Groengebied dit wél zitten, maar heeft daar geen budget voor. Ook de beheerder van dit gebied, Lindenhoff heeft 'niet thuis gegeven"bij navraag door Groengebied. Dus nu zelf aan de slag. Vereniging GeinDrieDorp en Brinkie's Muntenactie staan ieder garant voor vijf honderd euro. Dus de helft van de twee duizend is binnen. Nu de andere helft nog.

1. Deponeer uw restant vreemde valuta en eurocentjes in de Brinkie inzamelbus bij supermarkt Jumbo (en/ of uw statiegeld bonnen) .

2. Neem contact op met het bestuur van de Vereniging GeinDrieDorp of doe een donatie op rek.nr.NL43INGB0005914306 mvv. 'ooievaarsnest'.

3. We gaan bij Jumbo, Henny Plezier vragen, TCA, winkels in Gein, alsnog ook Lindenhoff vragen voor een bijdrage voor deze buurt/wijkvoorziening onder het motto: "Leuk toch als we met onze kids dicht in de buurt kunnen blijven om dit te zien, zoals we ook dichtbij in de buurt onze boodschappen doen "..?
Hoor...hoor...geef dit berichtje door !! Oftewel : "Zwaan-kleef-aan”!"

© Natuurbescherming ZO 2015