Ter inzage

Vanmorgen ben ik ter inzage getogen voor de verleende omgevingsvergunning voor de kap van 34 bomen in het Gaasperpark. Ik had netjes een afspraak gemaakt op 1 juni. De adviseur vergunningen had geweigerd om de stukken digitaal op te sturen. Na een half uur wachten kwam er een ambtenaar naar beneden van de afdeling vergunningen die vroeg om welk dossiernummer het ging. Dat had hij al moeten weten. Aan hem uitgelegd waar het om ging en tien minuten later komt hij terug met een andere ambtenaar die een verwarrend verhaal vertelde over een stuk dat er niet is, want de printer is stuk (alsof het stadsdeel maar één printer heeft), het moest dus nog gemaakt worden, geprint, gescand en geanonimiseerd. Bijzonder vreemd. Het probleem zou veroorzaakt zijn door een printerstoring. Ik zou vóór twee uur de stukken digitaal toegestuurd krijgen. 
Waarom moeten we zo ver vooruit een afspraak maken als de stukken op de afspraakdatum zelf nog geproduceerd moeten worden?

Update: Om 14:30 is het eerste deel van de stukken per mail binnengekomen.

Omdat nu pas alle gegevens bekend zijn, zoals het kenmerk van de vergunning, kunt u hier een volledig voorbeeldbezwaar downloaden. Bezwaren moeten op 10 juli door het bestuur ontvangen zijn.

© Natuurbescherming ZO 2015