Toekomstplan Gaasperplas

Amsterdam: "De informatiebijeenkomsten die voor november gepland waren, zijn verplaatst naar januari. Dit komt doordat we het Toekomstplan Gaasperplas in december aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost voorleggen. Het dagelijks bestuur moet het plan eerst vrijgeven voor consultatie.

Toekomstplan en consultatieperiode

Als het Dagelijks Bestuur het plan vrijgeeft, start de consultatieperiode half december 2019. Iedereen heeft dan 8 weken de tijd om een reactie te geven op het plan.

Reageren op het plan

Tijdens de consultatieperiode kunt u het Toekomstplan inzien op de webpagina over dit project www.amsterdam.nl/gaasperplas of op het stadsdeelkantoor. U kunt dan online of schriftelijk een reactie geven op het plan.

Inloopbijeenkomsten

Tijdens de consultatieperiode organiseren we 3 informatiebijeenkomsten voor iedereen die in het plan geïnteresseerd is.

  • Dinsdag 28 januari
  • Donderdag 30 januari
  • Dinsdag 4 februari

Waar en wanneer

De exacte locatie en tijdstippen van de bijeenkomsten laten we u nog weten. Houd hiervoor de webpagina over dit project in de gaten: www.amsterdam.nl/gaasperplas

Daarna

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuidoost houdt bij het uiteindelijke besluit over het Toekomstplan rekening met:

  • de reacties van bewoners
  • het advies van de stadsdeelcommissie
  • het besluit van het algemeen bestuur van het Groengebied Amstelland

We verwachten dat het dagelijks bestuur rond maart 2020 een besluit neemt over het plan. Vervolgens biedt het dagelijks bestuur het Toekomstplan aan het college van burgemeester en wethouders aan. Het college kan er dan een besluit over nemen.

Contact
Stuur uw vragen of opmerkingen naar:
gaasperplas@amsterdam.nl 

© Natuurbescherming ZO 2015