Blog

Absurditeit kent geen grenzen

clips 3666


KleintjeMuurkrant: "Er is iets met die Selman Abidi. Het stuk verdriet dat eerder deze week in Manchester een bom liet ontploffen bij een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande. Hij is de in 1994 in Engeland geboren zoon van Ramadan Abidi, die in vroeger tijden snuffelsmurf was van Muammar Khadaffi's inlichtingendienst. In die functie werd hij gerecruteerd door MI6, de Britse tegenhanger, die bezig was met de organisatie van een staatsgreep door het Libische leger. De plot kwam uit en kort daarna zag Abidi zich genoodzaakt om met zijn gezin de benen te nemen naar de UK. Uiteraard netjes geassisteerd door MI6. Nou gaan we er niet van uit dat het contact tussen de ouwe Libische smurf en zijn Britse weldoeners vervolgens verbroken werd. Zo werkt dat niet. Vandaar misschien de mededeling van de Britse autoriteiten kort na de aanslag, dat zoon Selman geen onbekende was. En we voor de zoveelste keer het vermoeden krijgen dat het niet gaat om een simpele boerenleut die de weg was kwijtgeraakt en toen maar een aanslag pleegde.”

RonPaulInstitute: "Here’s what the media and politicians don’t want you to know about the Manchester, UK, suicide attack: Salman Abedi, the 22 year old who killed nearly two dozen concert-goers in Manchester, UK, was the product of the US and UK overthrow of Gaddafi in Libya and “regime change” policy in Syria. He was a radicalized Libyan whose family fled Gaddafi’s secular Libya, and later he trained to be an armed “rebel” in Syria, fighting for the US and UK “regime change” policy toward the secular Assad government.”

Gaddafi himself warned Europe in January 2011 that if they overthrew his government the result would be radical Islamist attacks on Europe, but European governments paid no heed to the warnings. Post-Gaddafi Libya became an incubator of Islamist terrorists and terrorism, including prime recruiting ground for extremists to fight jihad in Syria against the also-secular Bashar Assad.

There would have been no jihadist training camps in Libya had Gaddafi not been overthrown by the US/UK and allies. There would have been no explosion of ISIS or al-Qaeda in Syria had it not been for the US/UK and allied policy of "regime change" in that country."

Als we zien wat vorige Amerikaanse presidenten allemaal uitgespookt hebben in het buitenland, wat kunnen we dan verwachten van een president die totaal niet compos mentis is en niet te vertrouwen is? Heeft absurditeit eigenlijk wel grenzen?

Trouwens waarom zouden de Europese NAVO-landen meer moeten betalen voor het in stand houden van het Amerikaanse rijk? De NAVO is een defensief verband en geen agressieve organisatie zoals de VS zich dat voorstelt. Dus laat de VS maar zijn eigen zinloze en illegale oorlogen betalen. Wij zijn geen vazallen van de VS, een racistisch land dat druipt van de paranoia.

En marche!

Macron


Ensemble,
la France!

macron cuisine

Joep Bertrams

© 2015