Blog

Een prettige jaarwisseling


nakamura


Solidair met Berlijn

Berlijn


Kerstmis

Kerstmis is niet meer wat het geweest is. Kun je je tegenwoordig nog een levende kerststal voorstellen op het Bijlmerplein? Nee. Want dat zou gezien kunnen worden als een ontoelaatbare provocatie voor de islamisten. En je moet nog oppassen als je zoiets zegt. Het Westen heeft zichzelf opgezadeld met een gigantisch probleem, te vergelijken met de ondergang van het Romeinse rijk. De barbaren staan aan onze grenzen. Don’t worry, be happy, zolang Coca Cola de kerstsfeer verspreid is er niets aan de hand. De commercie draait volop, en daar gaat het om.

188833

Cagle.com

Kerstmis is de tijd van inbraken, stress en haatzaaien. Er zijn altijd genoeg moordjongens aanwezig in het verre buitenland om die officieel een geweer onder de riem te gaan steken tijdens de Kerst. En daar hoort haatzaaien bij. Niets beter om gezellig rond de haard feest te vieren als elders bommen schering en inslag zijn. Nee, Kerst is geen leuke tijd meer. Dit jaar viert de oorlogszucht hoogtij. Wie toevallig een verzoenende toon trompettert, en geen oorlog wil met Rusland bijvoorbeeld, krijgt de hele horde van de mainstream media over zich heen. Dus wordt er weer een duivel gecreëerd, deze keer door de ‘democraten’. Van democratie blijft intussen weinig over als zelfs deze ‘progressieve’ partij zich overgeeft aan haatzaaien en machtsgeilheid.

Hoe zou je het beste die malle Trump een hak kunnen zetten, en Poetin erbij? Dat doe je door Poetin te beschuldigen van hacken en Trump van medeplichtigheid. Zo kun je ondanks je nederlaag toch de boel forceren en ‘warbitch’ Hillary aan de macht krijgen. Zal het ze lukken? Ik denk het niet. De massamedia draaien op volle toeren, zelfs DWDD is ingeschakeld, om op de oude nostalgische manier de koude-oorlogstrommel te roeren. Met een ouderwets geslaagd kerstsfeertje. Zonder enige gêne, zonder scrupules, met zuivere haat. Het is een beetje te doorzichtig. Hoe kunnen de democraten Trump onderuit halen? Door Poetin en Trump erbij te halen. Twee vliegen in één klap. Dat daardoor ook de democratie onderuit gehaald wordt mag de goed geïndoctrineerde burger niet deren.

De BBC doet dat zeer subtiel en handig door te stellen "Hacking: Truth or treason?” Valsheid in woord of geschrifte zijn altijd te herkennen door de woorden goed te analyseren. De vraag die wordt gesteld is ‘Hacken: waar of landverraad?’ Er staat niet ‘hacken: waarheid of leugen”. De BBC stelt dus heel subtiel dat het waar is en tegelijk landverraad. Zo doe je op een intelligente manier aan haatzaaien. Daar kunnen Twan Huys en Beatrice de Graaf nog een puntje aan zuigen.

ZapLog: "Democraten: niet gehackt door Russen maar zelf gelekt

Craig Murray, voormalig Britse ambassadeur in Oezbekistan, beweert dat hij degene is die voor Wikileaks naar Washington was gevlogen om de emails in ontvangst te nemen. De emails werden naarbuiten gebracht uit onvrede over corruptie door de Clinton Foundation en het buitenspel zetten van Bernie Sanders door iemand die rechtmatig toegang had tot de documenten."

188792

Cagle

De kwestie Syrië is nog pijnlijker. Ook Google en Firefox doen mee aan het onbereikbaar maken van websites die afwijken van de CIA-norm. Wie toch doorzet en onderstaande link toch heeft bereikt ziet dat het een gewone website is. Zelfs de site van de Daily Mail wordt beschouwd als ‘gevaarlijk’ als je doorklikt naar deze krant op de site van ZapLog. (Ingestelde browserbeveiliging wordt dus kennelijk ook misbruikt voor politieke doeleinden.)

Hoe nepnieuws uit Aleppo door ‘kwaliteitsjournalistiek’ voor zoete koek wordt geslikt:

"Het offensief van de Syrische regering in Aleppo is zo goed als voorbij, maar dat van de westerse media niet. “A complete meltdown of humanity“ noemt Jens Laerke van de Verenigde Naties de situatie in Aleppo en alle kranten nemen het over. Er zouden in het laatste restje door rebellen bezet Aleppo ongekende slachtpartijen plaatsvinden zoals we die sinds de slachtpartijen van de Wehrmacht aan het Oostfront niet meer gezien hebben. Dramatischer kun je het niet bedenken. Ondanks dat daar tot nu toe nul komma nul bewijsmateriaal voor is geleverd, zijn we hier maar al te bereid om de ‘gematigde’ Syrische rebellen, beter bekend als ‘jihadisten’, als betrouwbare bron te zien. De complete meltdown van het westerse kritische denkvermogen is in elk geval wel een feit.

Voor de duidelijkheid: die rebellen zijn doodordinaire jihadi’s die tot 2013 nog samen met ISIS vochten totdat ze een fittie kregen over wie de baas zou worden. Als daar al ‘gematigde’ groepen tussen zouden zitten dan hebben die helemaal niets te zeggen en het ‘Vrije Syrische Leger’, dat jarenlang is opgehemeld bestaat vooral uit generaals die in vijfsterrenhotels te Istanboel verblijven.

De enige seculiere groep die niet aan de kant van de regering vecht, maar wel met, is de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF) in het noorden van het land, tegen wie Erdogan een militaire interventie heeft opgezet. Voor de rest van Syrië is er helemaal geen optie tussen goed en kwaad, maar uitsluitend tussen een dictatuur van Assad en een shariastaat.

De regering Assad bestaat niet uit gezellige jongens, maar regime change is al lang geen optie meer en je moet wel heel pervers zijn om de jihadi-rebellen een overwinning toe te wensen.”

21centurymanifesto: "Christmas is coming in Syria. In a country and a city in which people of all faiths are free to worship; where mosques and Churches stand side by side; and where Christmas music is playing in cafes and restaurants. And yet the world is mourning the defeat in Aleppo of extremists who destroy Christian and Muslim places of worship, and slaughter any who do not follow their obscene ideology.”

© 2015