Inspraak raadscommissie wonen en bouwen

Na mijn vorige stuk over de raadscommissie wonen en bouwen, het inspraaktraject over het Toekomstplan en het besluitvormingstraject bestaat er nog evenveel verwarring en onduidelijkheid. De brief die namens verontruste burgers hierover is gestuurd aan de commissie staat ook niet bij de ingekomen stukken.

Daarom zou ik iedereen aan willen raden om inspraak te leveren voor de commissievergadering van 23 september samen met ieders zienswijze aan het voorbije participatietraject. Met de stukken die op de agenda staan kan geen zinnig besluit genomen worden, maar de indruk wordt wel gewekt dat deze stukken voldoende moeten zijn voor een advies van de raadscommissie aan het college. Er is nog steeds geen nota van beantwoording waarin rekenschap gegeven wordt van alle inbreng en wat daarin goed is of verworpen werd.

Het Toekomstplan Gaasperplas staat onder agendapunt 13 nog steeds ter kennisname. Het kan niet zo zijn dat de beantwoording van alle zienswijzen hier niet bij betrokken wordt. Er is wel een participatieverslag genoemd maar daarin staat niet de kritiek en de eindevaluatie die sommigen bij de projectgroep hebben ingediend.

OPROEP: stuur uw inspraak in voor deze commissievergadering over de gang van zaken en stuur aan de commissieleden een kopie van uw eigen ingediende zienswijze over het Toekomsplan Gaasperplas.

LET OP! Stuur uw mails in elk geval vóór maandag! De termijn van insturen is niet langer 24 uur maar 48 uur, om het ons moeilijker te maken natuurlijk.

© Natuurbescherming ZO 2015