Weblog Archive januari 2015

Een nieuw begin

Vanaf vandaag wordt dit weblog voorgezet op een andere plek. U kunt nog steeds voor informatie terecht op deze website. Alleen het weblog wordt vanaf nu voortgezet op een andere pagina. Alle pagina's van deze site blijven beschikbaar.

nieuwe site
Klik voor nieuwe website

Als u op de nieuwe site bent ziet u rechts bovenaan de nieuwe rss-feed (subscribe to rss feed). Hierop klikken voert de nieuwe site in in uw rss-nieuwslezer, zodat u alle nieuwe berichten weer automatisch op kunt halen. Daarmee is Heerlijkheid Gein klaar voor nog eens zes jaar informatie en nieuws.

Beste wensen

 mission_accomplished
Klik voor vergroting

Beste lezers, van harte een gelukkig en gezond nieuwjaar! Het is positief dat steeds minder ongelukken gebeuren tijdens de jaarswisseling en dat het vuurwerk in de meeste stadsdelen veel veiliger wordt afgestoken, vooral op daarvoor geschikte veldjes.

Wat dit weblog en deze site betreft, er wordt momenteel door uw scribent hard gewerkt aan een nieuwe opzet. Deze site is al zes jaar oud en zes jaar dik. Dus die wordt behoorlijk log. Een te log blog, dat kan niet. Er komt een vervolg in de laatste 64-bit versie van deze app. Achter de schermen draait ook een nieuw OS op een nieuwe computer. Over enige tijd ziet u het resultaat. Maar wees gerust, de strijd tegen regenten en natuurbarbaren en ander ongevoeg gaat onverminderd voort.

peace_wishes
Klik voor vergroting

© 2009